Toimintaa

Hyvä villiruusulainen!
Tiedotteessa 30.12.2014 kerrotaan, että Villiruusu palaa julkisuuteen vuoden 2015 alusta.

Alla olevat toimintaa koskevat kirjoitukset ovat ajalta ennen v.2011

Tule mukaan sos. dem. ympäristöliitto Villiruusun kanssa
tutustumaan ma 30.5. klo 17.00 alkaen Helsingin yliopiston
maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan Viikin opetus- ja tutkimustilaan
osoitteessa Koetilantie 3, Helsinki. Tapaamisen jälkeen pidetään
Villiruusun sääntömääräinen kevätkokous, jossa käsitellään yhdistyksen
sääntöjen kevätkokoukselle määräämät asiat. Lisätietoja Viikin
opetus- ja tutkimustilasta osoitteessa http://www.helsinki.fi/maataloustieteet/tila/

Ennakkoilmoittautuminen to 26.5. klo 12 mennessä
osoitteeseen sd.villiruusu at gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Juha Beurling
Puheenjohtaja
Sosialidemokraattinen ympäristöliitto – Villiruusu ry
puh. 040 534 59 45

***********

Oletko kiinnostunut Villiruusun toiminnasta? Onko sinunkin mielestäsi Suomen ympäristöpolitiikassa vielä paljon parantamisen varaa? Tule mukaan Villiruusun toimintaan!

Tässä muutamia tapoja aktivoitua:

1) Tule keskustelemaan Suomen ja SDP:n ympäristöpolitiikasta sekä ideoimaan Villiruusun hallituksen kanssa, mitä kaikkea voisimme tehdä. Haluamme kuulla, mitkä asiat ovat juuri sinulle tärkeitä kestävämmän ympäristöpolitiikan luomisessa! Hallitus kokoontuu pääsääntöisesti joka kuukauden viimeisenä maanantaina klo 17 alkaen SDP:n puoluetoimistolla osoitteessa Saariniemenkatu 6, Helsinki. Kokoushuoneenamme on tunnelmallinen takkatupa pohjakerroksessa. Vuonna 2010 kokouspäivämäärät ovat 25.1, 22.2, 29.3, 26.4, 30.8, 27.9, 25.10 ja 29.11. Ilmoittaudu kuitenkin etukäteen, jotta sinua osataan odottaa.

2) Perusta oma paikallinen Villiruusu. Haluatko, että myös omalla paikkakunnallasi on sosialidemokraattista ympäristötoimintaa? Suomessa yhdistykset voivat toimia myös rekisteröimättöminä. Tämä sinulle tiedoksi, mikäli et ole kovin innostunut virallisten papereiden pyörittämisestä vaan olet enemmän toiminnan ihminen! Kerää porukkaa ja järjestäkää luontoretkiä, keskustelutilaisuuksia, laittakaa pystyyn nettisivut tai kerätkää vaikkapa vetoomusta ajankohtaisen ja tärkeän asian puolesta. Vinkkejä, neuvoja ja näkyvyyttä tapahtumien järjestämiseen saat valtakunnalliselta Villiruusulta. Mikäli haluatte hakea toiminnallenne esimerkiksi taloudellista tukea on toiminnan kuitenkin tapahduttava rekisteröidyn yhdistyksen kautta.

3) Liity Villiruusun tiedotuslistalle. Saat tiedotteita tärkeimmistä ja ajankohtaisista kansallisista ja kansainvälisistä ympäristökysymyksistä suoraan sähköpostiisi sekä pääset seuraamaan, mitä Villiruusun hallitus on ajankohtaisista asioista mieltä.

4) Tiedota Villiruusua oman alueesi paikallisista ympäristökysymyksistä, ja levitä tietoa juuri sinulle tärkeistä asioista eteenpäin.

5) Toivoisitko, että Villiruusu ottaisi kantaa johon tiettyyn asiaan, joka on jäänyt vähemmälle huomiolle? Onko sinulle näkemyksiä siitä, miten Villiruusun tulisi toimia asian puolesta? Lähetä ideasi meille niin saat siihen myös vastauksen.

6) Liity Villiruusun jäseneksi. Mikäli koet, että haluat liittyä Villiruusun jäseneksi, lähetä yhteystietosi meille. Tulemme kehittämään erilaisia jäsenetuja, joista tiedotamme myöhemmin muun muassa näillä sivuilla.

Mikäli innostuit jostakin ylläolevasta niin otahan rohkeasti yhteyttä suoran Villiruusun puheenjohtajaan Juha Beurlingiin numeroon 040 534 59 45 / juha.beurling(at)gmail.com